icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Checklist rechtsbijstandverzekering afsluiten

Wil je een (gezins)rechtsbijstandverzekering afsluiten? Of wil je checken of je rechtsbijstandverzekering nog wel bij je situatie past? Maak dan gebruik van onze checklist.
Artikelen_Rechtsbijstandchecklist

Besparen op je rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering kan hulp bieden bij een juridisch geschil. Ga je een verzekering afsluiten, dan zijn er een aantal zaken goed om te weten. Zo kun je bijvoorbeeld uit verschillende dekkingen kiezen. Ook kun je bepalen of je wel of geen eigen bijdrage wilt betalen. En vind je vrije advocaatkeuze belangrijk, dan kun je je soms verzekeren tegen een hoger bedrag. Die keuzes hebben vaak wel invloed op de hoogte van je premie. 

De prijzen van een rechtsbijstandverzekeringen lopen flink uiteen. Het verschilt per verzekeraar, maar hangt ook af van de keuzes die je maakt. Het kan een prettig idee zijn om goed verzekerd te zijn. Maar het is niet altijd nodig om voor het meest uitgebreide pakket te gaan. Of voor extra dekkingen te kiezen.

Stel jezelf de volgende vragen:

Waar moet je nog meer op letten?

Naast bovenstaande vragen zijn er nog meer aandachtspunten. Let hierop om te kijken of de verzekering nog wel bij je past. 

 

 

We begeleiden je naar een oplossing

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn 3 manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. 1. Stuur een brief

  2. 2. Bel onze expert

  3. 3. Bemiddeling