icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Activity trackers

Laatste update van de test: 5 juni 2020

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een activity tracker? En wat zijn de mogelijkheden? Bekijk de testresultaten en lees onze tips.

Website van het jaar in categorie Vergelijking
Website van het jaar in categorie Vergelijking

Nieuws & interessant

 • stappenteller-jonge-vrouw
  7 apr.

  Beste goedkope stappentellers

  Een goede stappenteller hoeft niet duur te zijn. Wij zochten voor je uit wat de beste stappentellers van maximaal €50 zijn.
 • Smartwatch gebruik
  14 feb.

  Wearables: goede merken

  Zo’n 2300 consumenten deden mee ons aan panelonderzoek over wearables, de verzamelnaam voor activity-trackers en smartwatches.
 • stappenteller-jonge-vrouw
  2 aug.

  Beste goedkope stappentellers

  Een goede stappenteller hoeft niet duur te zijn. Wij zochten voor je uit wat de beste stappentellers van max. €100 zijn.
 • fitbit-family-eersteindruk
  2 aug.

  Test Fitbit Horloges

  Fitbit activity trackers zijn bewegingsmeters die je als een horloge om je pols draagt. Wij hebben ze uitgebreid voor je getest. Zo kies jij een model dat goed scoort op functies die je belangrijk vindt.
 • 30 jul.

  Sporthorloges om mee te zwemmen

  Om je zwemprestaties bij te houden, heb je een sporthorloge nodig dat zwemactiviteiten kan meten. Welk sporthorloge heb je nodig bij het zwemmen?
 • Activity Trackers HWT
  3 mrt.

  Hoe wij activity trackers testen

  We testen activity trackers op het 'meten van beweging'. We kijken naar fitness-kwaliteit, smart-functies, gebruiksgemak en accuduur.

Hulp nodig of vragen?

Heb je vragen over je activity tracker? Of wil je iets weten over een specifiek type activity tracker? Praat mee op het forum en deel je ervaringen.

 

Bekijk het forum