icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
energievergelijker

Beperkt aanbod

Vanwege onrust op de energiemarkt is het aanbod in de energievergelijker beperkt. De vergelijker kan zelfs leeg zijn. We proberen nog een goed aanbod te krijgen voor het nieuwe Energiecollectief.
Schrijf je in

Samenwerking Kostenservice beëindigd

Met ingang van 15 mei 2021 is onze samenwerking met Kostenservice stopgezet. Vanwege tegenvallende resultaten is het aflopende contract niet verlengd.
Peter van der Wilt

Peter van der Wilt , Expert Energie Gepubliceerd op: 17 mei 2021

Artikel_eindafrekening

Voor veel consumenten bleek automatisch overstappen van energiecontract nog een stap te ver. Het aantal gebruikers bleef achter bij wat we hadden gehoopt.

Automatisch overstappen van energiecontract heeft volgens ons nog steeds toekomst. We blijven dan ook kijken naar andere opties, bijvoorbeeld binnen de nieuwe Voordeelcoach app en onze Energievergelijker.

Voor huidige klanten van Kostenservice verandert er natuurlijk niets in de dienstverlening door Kostenservice.

Schrijf je in voor onze e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.