icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van energieleverancier Budget Energie


Budget Energie energieleverancier

Totaalscore

122 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
122 reviews

Toine

24 november 2022

In plaats van salderen aan het eind van het jaar (bij vast contract) heeft Budget Energie op mijn jaarnota de terugleververgoeding voor de teruggeleverde KWh’s gehanteerd. En die is natuurlijk lager dan het tarief voor de geleverde stroom. Kortom weer een manier van Budget Energie om onder salderen zoals het bedoeld is uit te komen….uiteraard in hun eigen voordeel !!! Dit moet uitgebreid in de media komen !!!


Deegbal

11 november 2022

De medewerkers zijn onbeschoft en kunnen je niet normaal te woord staan. Bij betaal afspraken word er voor de betaal datum verstreken is aanmaningen te sturen zonder betaal herinneringen te sturen. Na telefonisch contact word er iedere keer een nieuwe regeling afgesproken terwijl de oude regeling door blijft lopen. Het zijn gewoon dieven… Je eigen klant gegevens willen ze ook niet aangeven omdat de privacy van de werknemers belangrijker zijn terwijl jou gegevens daar gewoon aanwezig zijn. Er is geen mogelijkheid om je te veel betaalde geld terug te krijgen.


langen

10 november 2022

Artikel in FD 2008 uitspraak mevrouw Princen Deze tijd vraagt om innovatief en bescheiden leiderschap. We moeten ons realiseren dat er veranderingen noodzakelijk zijn die ons raken in de fundamenten van onze samenleving. Dat vraagt om leiders met visie, om bereidheid echt te willen veranderen, om leiders die bereid zijn hun ego ondergeschikt te maken aan het grotere geheel. Dat vraagt heel veel van hen, dat ego heeft ze immers vaak ook gebracht op de posities waar ze nu zitten. Waar heeft Mevrouw Princen deze principe los gelaten in ruil voor de dollars? Dit is precies het probleem waar veel bestuurders last van hebben. Na 4 jaar denken zij dat zij de positie zijn i.p.v. dat zij deze mogen uitvoeren. Omwille van klantenverlies/ imagoschade wordt het nu terug gedraaid. Wij als klanten kunnen dat waar gaan maken. Iedereen die een flexibel/vast contract heeft bij budgetenergie zeg zodra het kan je contract op.

Conclusie, ons systeem van geld verdienen en macht hebben moet op de schop want dat leidt tot narcistische en megalomane leiders.

Lees meer Lees minder

alexander

8 november 2022

Zonnepanelen bezitters hebben geen kans meer bij BUDGET ENERGIE Naast alle problemen bij Budget omtrent salderen en verkeerde maandelijkse bedragen door te berekenen heeft Budget nu besloten om geen zonnepanelen bezitters meer aan te nemen als klant, tenminste bij eventuele vergelijken bij vergelijkingssites kan je geen zonnepanelen meer toe voegen. Blijkbaar wil Budget er van af en dat doen ze dus op deze manier GEWOON WEIGEREN die zonnepanelen bezitters en ik vraag mij af of dit zomaar mag.


Pieter

7 november 2022

Salderen per maand en verlagen van het tarief bij terug levering is naar mijn oordeel pure diefstal. Zodra de situatie in de energievoorziening weer normaal is, zoek ik een meer betrouwbare leverancier