icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van energieleverancier Delta Energie


Delta Energie energieleverancier

Totaalscore

13 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
13 reviews

Ra

19 april 2024

Jaarnota opstellen na 11 maanden waardoor er niet correct wordt gesaldeerd. Klantenservice slecht bereikbaar en niemand heeft procuratie om een besluitvorming te doen, doorverwijzen is de standaard.


Daphne

11 april 2024

Nog nooit zo een slecht klantenservice gehad. Ik werk zelf bij een klantservice en kan gewoon niet indenken dat een bedrijf zo omgaat met haar klanten. Delta had zelf een fout gemaakt door een aantal maanden te veel geld aan ons te storten. Uiteraard vroegen kregen we een rekening om dit terug te betalen. Maar toen wij vroegen om een specificatie van het bedrag kwam er geen gehoor. We hebben meerdere keren gemaild en gebeld, maar ondanks de belofte dat ze er achteraan gingen, kregen we geen gehoor. Totdat er opeens een brief van een incassobureau binnen kwam. Er was nog geen enkele keer op onze vraag gereageerd. Toen ik belde om te vragen hoe we dit op konden lossen werd ik verwezen naar het incassobureau en werd er gezegd dat zij er zelf niks meer mee doen. Ik heb dus nog geen enkel antwoord van delta ontvangen, maar ze blijven wel brieven sturen met het verzoek te betalen, terwijl ik niet weet wat ik nu precies betaal, omdat ik geen specificatie heb!

We zijn nu 5 maanden verder en heb tot op heden nog steeds geen reactie!!!

Lees meer Lees minder

Petra

29 februari 2024

Hem is verschrikkelijk ...meer wil ik niet zeggen.


Pieter

20 februari 2024

Delta list probleem niet op. Wordt gas geregistreerd met slimme meters terwijl alles uit staat. Ook warm water voorziening. Stedin en delta zeggen dat alles goed is maar geven geen antwoord hoe dit kan. Het is niet iedere dag maar heb bewijs via de p1 meter.


E

12 februari 2024

contract afgesloten, maar krijg nu een rekening die hoger uitpakt , daarnaast een lul verhaal over het zelf naar beneden bijstellen met een maximum van 15% en omhoog met 100% . Ik hou ze aan het contract, en kan het niet bijstellen naar beneden want ook met die 15% er af kom ik nog niet aan het bedrag in het contract. Ik ga dit ook voorleggen in Den Haag bij Energie zaken mailen kan je hun niet, bellen is op eigen kosten en blijft alleen de chat over hoe klant vriendelijk ben je. NEE DELTA jullie slaan de plank totaal mis met jullie loze beloften