icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zorgverzekering vergelijken 2023

Tussentijds overstappen van zorgverzekering

In uitzonderlijke situaties kun je tijdens het jaar zorgverzekeringen vergelijken en een nieuwe kiezen. Bijvoorbeeld als je 18 wordt of uit het buitenland komt. Bij sommige verzekeraars kun je onder voorwaarden een aanvullende polis aanpassen tijdens het lopende verzekeringsjaar. Wat de beste zorgverzekering is, verschilt per persoon. 

E-mailreeks zorg

Gelden eerdergenoemde uitzonderingen niet voor jou? Dan is het op dit moment niet mogelijk om zorgverzekeringen te vergelijken in onze Zorgvergelijker. Je kunt je wel aanmelden voor onze gratis e-mails. Hiermee houden we je op de hoogte van nieuws over zorgverzekeringen én andere onderwerpen.

Goed om te weten

  • Premieoverzicht basiszorgverzekeringen

    De inhoud van de basisverzekering is over het algemeen gelijk, maar de hoogte van de premie voor een basisverzekering kan behoorlijk verschillen. Welke verzekeraars bieden de goedkoopste en meest gunstige basisverzekering?

    Bekijk het premieoverzicht van alle zorgverzekeraars.

Nieuws

Wij hebben het beste met je voor

Het gebruik van de Zorgvergelijker is gratis. Je kunt vaak ook direct afsluiten. Hiervoor maken wij afspraken met verzekeraars. Wij ontvangen een vergoeding als de verzekering via onze Zorgvergelijker wordt aangevraagd. Deze gebruiken wij om bedrijven en overheid scherp te houden. En te vechten voor verbetering van de zorgmarkt.

Lees meer

zorgteam