icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Promovendum zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
promovendum

Overweeg je een Promovendum zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Promovendum. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Promovendum-verzekering.

Contactgegevens Promovendum

 • Telefoonnummer:
  078 – 6481330
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.promovendum.nl/zorgverzekering
 • Adres:

  Postbus 362
  3300 AJ Dordrecht

Zorgverzekering vergelijken

Vergelijk, kies en sluit direct de voor jou beste zorgverzekering af. Kies hieronder jouw situatie.

Promovendum zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Promovendum vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Promovendum zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond.

Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. Heb je een zorgverzekering van Promovendum? Vergelijk je Promovendum verzekering dan met andere zorgverzekeringen door te kiezen voor de optie 'Voeg huidige verzekering toe'. Je ziet dan direct wat een Promovendum zorgverzekering meer of minder biedt dan andere verzekeringen.

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Promovendum zorgverzekering.

Over Promovendum zorgverzekering

Promovendum richt zich vanaf de oprichting al op hoger opgeleiden. Wij doen al jaren onderzoek naar de wensen van deze doelgroep en kunnen hierdoor uiterst efficiënt te werk gaan en uitstekende persoonlijke service verlenen. Bij ons geen onnodige kosten en afdelingen die hele grote zorgverzekeraars wel kennen. Om te kunnen profiteren van de volumevoordelen van een grote maatschappij voor bijvoorbeeld zorginkoop, besteedt Promovendum het risico uit aan VGZ. Een bekende en veilige naam die zekerheid waarborgt.