icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Promovendum zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
promovendum

Overweeg je een Promovendum zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Promovendum. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Promovendum-verzekering.

Contactgegevens Promovendum

 • Telefoonnummer:
  078 – 6481330
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.promovendum.nl/zorgverzekering
 • Adres:

  Postbus 362
  3300 AJ Dordrecht

Promovendum zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Promovendum vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Promovendum zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Wat wordt door de zorgverzekeraar vergoed?

Bekijk het vergoedingenoverzicht van Promovendum.

Over Promovendum zorgverzekering

Promovendum richt zich vanaf de oprichting al op hoger opgeleiden. Maar voor de zorgverzekering is iedereen welkom, ongeacht opleiding. Promovendum doet al jaren onderzoek naar de wensen van de doelgroep en kan hierdoor uiterst efficiënt te werk gaan en uitstekende persoonlijke service verlenen. Het risico besteedt Promovendum uit aan verzekeraar IptiQ.