icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een FBTO zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van FBTO. De inhoud van de basiszorgverzekering is in principe bij elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts, fysiotherapeut of psycholoog, dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende FBTO-verzekering.

Reviewscore: | Bekijk reviews

Schrijf je in voor ZorgAlert

  • Het laatste nieuws rondom zorgverzekeringen
  • Ontvang meteen bericht zodra je kunt vergelijken
  • Betere keuzes voor de juiste polis
Aanmelden

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van FBTO vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een FBTO zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de FBTO zorgverzekering.